Dit kwam ik weer eens tegen op Brutsellog. Toevallig had de slager deze week saucijsjes in de aanbieding. Het werd dus worstjes in deegbeslag, ook wel ‘toad in a hole’ genoemd.
Ingrediënten: 165 gram bloem, 2 eieren, 160 ml melk, 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook, 2 bosuien, 1 theelepel mosterd, zout, 2 saucijsjes, 4 plakjes ontbijtspek,
Aantal personen: 2
Mix 165 gram bloem met 2 eieren en 160 ml melk tot een beslag. Roer er 1 fijngesnipperde ui, 2 fijngehakt teentjes knoflook, 2 in ringen gesneden bosuien en 1 theelepel mosterd door. Breng op smaak met wat zout. Giet het beslag in een ovenschaal. Omwikkel 2 saucijsjes elk met 2 plakjes ontbijtspek. Leg de worstjes in de ovenschaal. Zet de ovenschaal in de Airfryer. Stel de Airfryer in op 170 graden voor 30 minuten. Eet smakelijk!
0