Gehaktballetjes met Zweedse Saus uit een Zakje
Ingrediënten: 8 gehaktballetjes (Jumbo), 250 gram champignons, 6 plakjes ontbijtspek, 250 ml water, 200 ml kookroom, 1 zakje Knorr Fix Schwedische Hackbällchen Köttbullar,

Aantal personen: 2

Bak 8 gehaktballetjes ongeveer 12 minuten in de Airfryer op 180 graden. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons met 6 in stukjes gesneden plakjes ontbijtspek tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml water, 200 ml kookroom en het zakje Knorr fix toe. Even roeren en aan de kook laten brengen. Vervolgens nog 5 minuten op laag vuur laten pruttelen. Serveer de gehaktballetjes met de saus. Lekker met sperzieboontjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *