Toko Veenendaal

Toko Veenendaal

Toko Veenendaal
Het was weer een vakantiedag die anders liep dan we vooraf hadden verwacht. Gisteravond belde de timmerman of hij donderdagochtend langs kon komen voor een reparatie aan ons kozijn. Helemaal goed, we zijn toch thuis en ‘s middags kwamen Jan en Mieneke langs, zij waren net op hun vakantiestek, hadden boodschapjes nodig en wij waren toevallig ook thuis. Kortom de boodschappen werden in Veenendaal gedaan en we hebben ook lekker bij ons gegeten.

Met Mieneke ben ik tijdens het rondje boodschappen doen naar Toko Veenendaal gegaan. Daar kozen we net als de vorige keer voor vier keer keuzemenu één. Deze kozen we respectievelijk met twee verschillende soorten nasi, de nasi goreng pedis, nasi goreng djawa en een mihoen. Bij elk keuzemenu konden we ook één vleesgerecht en één groentegerecht kiezen. De vier vleesgerechten die we kozen waren ayam barbecue (kip in barbecuesaus), daging smoor, daging rendang en ayam cashew.

De groentegerechten die op tafel kwamen waren natuurlijk de sambal goreng boontjes, sayour lodeh en twee verschillende atjar’s waarvan een een atjar ketimoen was, maar de andere weet ik geen naam van.

Zoals altijd heeft Michel al deze gerechten over de borden verdeeld zodat iedereen kon genieten van alle gerechten. Alles delen hoort toch ook gewoon met een rijsttafel, niet waar? In ieder geval heeft iedereen gesmuld van al deze gerechten.

Toko Veenendaal
Scheepjeshof 2-2A
3901 CV Veenendaal

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top