Schnitzelrolletjes gevuld met Bosui en Wortel van de Barbecue

Schnitzelrolletjes gevuld met Bosui en Wortel van de Barbecue

Schnitzelrolletjes gevuld met Bosui en Wortel van de Barbecue
Eigenlijk zouden we de schnitzels gisteren hebben gegeten, maar van de lunch bij Bloem zaten we nog zo vol. Alleen een bakje vla konden we ‘s avonds nog op. Kortom de schnitzel hebben we vandaag gegeten. Het werd nu van de barbecue, het was toch even droog!

Ingrediënten: 2 schnitzels, 3 bosui, 1/3 klein potje wortels, zout, peper, 4 plakjes coburgerham, klein blikje ananasschijven,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden indirect. Plet 2 schnitzels met een vleeshamer. Snijd de schnitzels doormidden. Verdeel over de schnitzels reepjes bosui en wat worteltjes. Vouw de schnitzel strak om de bosui en wortels. Kruid met zout en peper. Wikkel om elk rolletje schnitzel een plakje coburgerham. Snij de rolletjes doormidden zodat je acht rolletjes heb. Rijg de rolletjes afgewisseld met stukjes ananas aan een stokje. Bak de schnitzelrolletjes gaar in ongeveer een kwartier tot twintig minuten. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top