Dinerbuffet bij de Blaauwe Kamer – Wageningen

Dinerbuffet bij de Blaauwe Kamer – Wageningen

Dinerbuffet bij de Blaauwe Kamer – Wageningen
Vandaag hadden we een feestje van Jan en Mieneke. Mieneke is in februari vijfenzeventig geworden en een week geleden waren ze vijfendertig jaar getrouwd. Tijd voor een feestje. Dat werd hier in de buurt gehouden, in de Blaauwe Kamer tussen Wageningen en Rhenen. Ze zijn hier namelijk een weekje op vakantie.

We konden genieten van allerlei gerechten van het buffet zo was was er een voorgerechtenbuffet en een dessertbuffet en kwamen de hoofdgerechten van de grill. Deze kon je of bij de bediening bestellen, maar ook bij het buffet halen. Wat lag er allemaal op mijn bordjes?

Ik begon met een carpaccio, warme zalm en een broodje wat ik deelde met Michel.

Dinerbuffet bij de Blaauwe Kamer - Wageningen saté, varkenshaas champignonsaus, kipnuggets, salade, gevulde champignon
Daarna een bordje met saté, varkenshaas met champignonsaus, een paar kipnuggets, een champignon gevuld met kruidenboter en een salade.

Dinerbuffet bij de Blaauwe Kamer - Wageningen schnitzel met peperroomsaus en salade
Daarna nam ik nog een kleine schnitzel met peperroomsaus.

Dinerbuffet bij de Blaauwe Kamer - Wageningen pandan-spekkoek, chocoladespekkoek, macaron, moussetaartje,
Als laatste kwam het dessertbuffet. Daarvan koos ik de beide soorten spekkoek, de spekkoek pandan en de spekkoek chocolade. Verder nog een macaron, een moussetaartje en een chocoladetruffel.

Qua gerechten was er veel keuze. Zo was er een speciale viskar en ook een hoek waar de vegetarische en veganistische gerechten klaar stonden. De bordjes werden netjes afgeruimd steeds. Qua bereiding was het niet speciaal, maar gewoon lekker. Prima dus. Wat me opviel was dat de grotere groepen echt pas om 17:00 naar binnen gingen. Gelukkig was de stortbui waar wij doorheen reden met de auto daar net voorbij getrokken.

In ieder geval was het een leuk en gezellig feestje op een mooie locatie midden in de natuur van de Blaauwe Kamer. De hertjes en de koeien die in het natuurgebied rondlopen zag je voorbij komen lopen.

De Blaauwe Kamer
De Blaauwe Kamer 14
6702 PA Wageningen

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top