Classic High Tea bij T-Café in Veenendaal

Classic High Tea bij T-Café in Veenendaal

Classic High Tea bij T-Café in Veenendaal
Van Britt had ik voor mijn vijftigste verjaardag een high tea tegoedbon gekregen. Deze werd vandaag verzilverd. Heel onverwacht sloot ook Mieneke aan bij deze high tea. Na wat zoeken in de omgeving van Veenendaal en Ede waren we uitgekomen bij T-Café in Veenendaal. Vooral omdat dit echt allemaal zelfgemaakte hapjes zijn en gewoon omdat we wisten dat het goed zou zijn.

Het T-Café heeft verschillende soorten high tea. Wij kozen voor de classic high tea. Wat kregen we allemaal? We begonnen met een scone met aardbeienjam en clotted cream.

Classic High Tea bij T-Café in Veenendaal mini sandwiches
Vervolgens kwam de ronde met de mini sandwiches. Dit waren een sandwich met komkommersalade en een sandwich met eiersalade. Van elk kregen we twee mini-sandwiches.

Classic High Tea bij T-Café in Veenendaal etagère zoet en hartig
Daarna kwam de etagère met het hartige en zoete gedeelte van de high tea op tafel.

Classic High Tea bij T-Café in Veenendaal hartig
We zijn eerst gestart met het hartige gedeelte. Op dit bord zie je groentequiches, kippenpasteitjes en een kaaskoekje met abrikozenjam.

Classic High Tea bij T-Café in Veenendaal zoet
Als laatste ging het zoete gedeelte op. We kregen vier verschillende taartjes. Op het bord zie je een citroen-kruimel cheesecake, chocoladetaart, carrotcake en cranberry-appeltaart.

We hadden gekozen om de high tea in gangen te laten serveren. Tussen de gangen door werd de pot thee regelmatig bijgevuld. Alles was super lekker en je merkte wel dat het allemaal zelfgemaakt was. Ga je eens naar Veenendaal, een high tea in het diakonie huis naast de kerk op de markt is zeker een aanrader om te doen!

T-Café
Markt 10
3901 DN Veenendaal

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top