De Mangoboom – Ede

De Mangoboom – Ede

De Mangoboom – Ede
Na de high tea zijn we ook nog eens uiteten gegaan. Dat is vrij heftig, na zo’n flinke high tea. Tenminste dat vond ik dan. Met Britt, Milo en Michel zijn we naar de Mangoboom in Ede gegaan. Een klein Thais restaurant in het centrum van Ede. We zijn begonnen met een mangomix. Dit waren vier verschillende soorten loempia’s: een vegetarische loempia, een kiploemia, een loempia gevuld met een curry en een garnaalloempia.

De Mangoboom - Ede mangomix thaise saté
Bij de Mangomix hoorde ook een Thaise saté met uiteraard satésaus.

De Mangoboom - Ede Pad mem mamuang en Kaeng kieuw wan
We hebben alle vier een ander hoofdgerecht gekozen. Dit kwam met schaaltjes op tafel, zodat je alles kon delen. Op deze foto zie je links de pad mem mamuang rundvlees met paprika, ui, wortel, lente-ui en cashewnoten. Rechts zie je de kaeng kieuw wan rundvlees met groene curry, aubergine of courgette, bamboe en Thaise basilicum.

De Mangoboom - Ede massaman en Keang Kari
Op bovenstaande foto zie je links de massaman, kipfilet met gele curry, ui, pinda en zoete aardappel en rechts de kaeng kari, kipfilet in gele curry met kokosmelk, zoete aardappel, wortel en ui. De massaman, die met de pinda’s vonden we een beetje te zout, het zout leek vooral in de zoete aardappel te zitten.

Het was in ieder geval lekker bij de Mangoboom. De gerechten kwamen vrij vlot aan tafel en je proefde wel de verschillen tussen de gerechten. De Italian soda ‘honing-citroen’ had ik als drankje en dat was lekker verfrissend. Wat overbleef kregen we overigens nog in een bakje mee naar huis.

De Mangoboom
Maandereind 23
6711 AA Ede

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top