Hamburger Calzones van de Barbecue

Hamburger Calzones van de Barbecue

Hamburger Calzones van de Barbecue
Het idee voor dit recept heb ik van de fast food friday rubriek van Oh My Foodness. Ik heb een paar aanpassingen gedaan in het recept. Zo hebben we bijvoorbeeld de hamburger calzone op de barbecue bereid in plaats van in de oven.

Ingrediƫnten: 1 ui, 2 hamburgers, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel mosterd, pizzadeeg, een paar cherrytomaten, een paar augurkjes, 2 plakjes cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Bak 1 in ringen gesneden ui goudbruin in een skillet. Bak ook de hamburgers bruin op de barbecue. Maak een sausje van 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 theelepel mosterd. Halveer het pizzadeeg. Besmeer elk deeg met het sausje. Verdeel de ui en de hamburgers over beide stukken deeg. Verdeel er vervolgens cherrytomaten en augurken over de hamburgers. Leg op elke hamburger een plakje cheddar cheese. Vouw het pizzadeeg over de hamburgers. Druk de randjes goed vast met een vork. Verhit de barbecue naar 250 graden. Leg de hamburger calzones op het planchagedeelte van de barbecue. Bak tot het pizzadeeg gaar is. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top