Hotdog Sandwich van de Barbecue
Dit recept kwamen we ook tegen op het YouTube kanaal van BBQ Culture. Heel toevallig had ik weer een broodpakket via TooGoodToGo gescoord, dus brood genoeg in huis. In plaats van de Koreaanse barbecuesaus kan je ook een gewone barbecuesaus gebruiken. De Koreaanse had ik toevallig in huis.

Ingrediënten: 2 barbecueworstjes, 1 eetlepel kruidencrème, 3 eetlepels Koreaanse barbecuesaus, 2 sneetjes brood, kaas,

Aantal broodjes: 2

Bak 2 barbecueworsten indirect op de barbecue op 200 graden. Maak ondertussen een sausje van 1 eetlepel kruidencrème en 3 eetlepels Koreaanse barbecuesaus. Beleg 2 sneetjes brood met kaas. Leg op elk sneetje brood een worstje. Vouw de boterham om het worstje. Zet het brood vast met een cocktailprikker. Bestrijk het brood en de worstjes met de barbecue-kruidencrèmesaus. Leg de broodjes in een skillet. Zet de skillet nog ongeveer tien minuten op de barbecue. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *