Pizzeria & Steakhouse Sphinx Noordwolde

Pizzeria & Steakhouse Sphinx Noordwolde

Pizzeria & Steakhouse Sphinx Noordwolde pasta alla bolognese
Nu we er toch zijn! Na het ontbijt en het uitchecken zijn we niet gelijk richting huis gegaan maar zijn we met ons viertjes naar Jan en Mieneke gegaan. Helemaal gezellig. Daar hebben we lekker een soepje met broodjes gegeten, er was taart (mokka!) en we hebben er gegeten. De keuze was Chinees of Italiaans. Het werd het laatste al stond er niet alleen Italiaans op tafel. Britt en Milo gingen het even snel ophalen in Noordwolde en waren ook weer snel terug. Wat kozen we allemaal?

Ik koos zelf de spaghetti alla bolognese, gewoon spaghetti met gehakt en tomatensaus. Dit was echt een flinke berg. Ik kreeg niet alles op na zo’n flink ontbijt in het hotel en al dat lekkers bij Jan en Mieneke. Nu heb ik nog een beetje voor de lunch van morgen, ook fijn.

Pizzeria & Steakhouse Sphinx Noordwolde
Michel koos een pizza Sphinx speciaal. een pizza met shoarmavlees, ham, salami, paprika, champignons en uien.

Pizzeria & Steakhouse Sphinx Noordwolde kapsalon
Britt nam een kapsalon, ik weet niet zeker of het de gewone was met shoarmavlees of met döner. In ieder geval dit is friet met vlees, sla, kaas en patat op elkaar gestapeld. Britt miste de knoflooksaus, maar oké dat stond ook niet in de beschrijving. Mieneke had nog een flesje knoflooksaus in de koelkast, dus dat kon er mooi bij.

Pizzeria & Steakhouse Sphinx pizza carbonara Noordwolde
De vriend van Britt nam net als Michel een pizza. Hij koos de pizza carbonara. Dit is een pizza met ham, salami, champignons, uien en spek.

Pizzeria & Steakhouse Sphinx Noordwolde macaroni al forno
Mieneke koos net als ik een pasta. Haar pasta kwam uit de oven. Zij nam namelijk de macaroni al forno. Dit was penne met ham, salami, champignons en uien met gegratineerde kaas.

Pizzeria & Steakhouse Sphinx Noordwolde
Jan koos het kindermenu . Dit is patat met twee frikandellen en appelmoes. Bij de pasta’s kreeg je ook nog een kleine salade. In ieder geval was het prima en lekker.

Pizzeria & Steakhouse Sphinx
Hoofdstraat Oost 23
8391 AS Noordwolde

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top