Frikandel Kipcorn Clubsandwich

Frikandel Kipcorn Clubsandwich

Frikandel Kipcorn Clubsandwich
Dit gerecht zag ik op de Instagrampagina van Snacktijd. Het leek me wel geinig om dit ook zelf te maken, maar dan alleen niet in een frituurpan (want die hebben we niet), maar in de Airfryer. Door lekker veel rauwkost zoals sla en tomaat te gebruiken lijkt het zelfs een heel klein beetje gezond, maar dan ook maar een heel klein beetje.

Ingrediënten: 6 sneeën brood, 4 plakjes ontbijtspek, 2 frikandellen, 2 kipcorns, mayonaise, ijsbergsla, augurk, tomaat, kaas, curry,

Aantal personen: 2

Toast 6 sneeën brood in twee keer in de Airfryer op 200 graden in 4 minuten. Bak 8 plakjes ontbijtspek in de Airfryer op 200 graden in 4 minuten. Bak vervolgens 2 frikandellen en 2 kipcorns in de Airfryer op — graden in – minuten. Snijd de frikandellen en kipcorns in plakjes.

Bouw vervolgens beide sandwiches. Besmeer een getoaste boterham met mayonaise. Beleg vervolgens met ijsbergsla, augurk en tomaat. Verdeel een deel van de plakjes frikandel en kipcorn erover. Doe er 1 plakje ontbijtspek en een plakje kaas erop. Doe er nog wat curry op. Leg hierop een getoaste boterham en begin weer opnieuw met de mayonaise, sla, augurk, tomaat, frikandel, kipcorn, ontbijtspek, kaas en curry. Leg de derde snee brood er op. Steek twee lange prikkers in de sandwich en snijd het doormidden in twee. Maak de andere sandwich ook op deze manier. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top