Noodles met Vegetarisch Gehakt en Groenten in Zoete Chilisaus

Noodles met Vegetarisch Gehakt en Groenten in Zoete Chilisaus

Noodles met Vegetarisch Gehakt en Groenten in Zoete Chilisaus
normaal gesproken zou ik dit met gewoon gehakt maken. Alleen de Hoogvliet had geen kleine verpakkingen. Dan kan ik net zo goed een pakje vegetarisch gehakt meenemen. Het was toch in de aanbieding. En het was eigenlijk net zo lekker.

Ingrediënten: 3 teentjes knoflook, stukje gember, 8 eetlepels zoete chilisaus, 1 1/2 eetlepel sojasaus, 2 theelepels rijstazijn, 2 theelepels sesamolie, scheutje citroensap, Chinese vijfkruidenpoeder, water, 175 gram vegetarisch kruimgehakt (Vivera), 450 gram fijne roerbakgroenten, 1 pakje Udonnoodles

Aantal personen: 4

Maak een woksaus van 3 fijngehakte teentjes knoflook, een fijngehakt stukje gember, 8 eetlepels zoete chilisaus, 1 1/2 eetlepel sojasaus, 2 theelepels rijstazijn, 2 theelepels sesamolie, een scheutje citroensap, Chinese vijfkruidenpoeder en een beetje water. Bak in hete boter 450 gram fijne roerbakgroenten met 175 gram vegetarisch kruimgehakt. Bak tot de groenten zacht zijn. Voeg de Udon-noodles toe. Roerbak in 3 minuten los. Voeg de woksaus toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top