Nacho Cheese Schotel met Pulled Chicken

Nacho Cheese Schotel met Pulled Chicken

Nacho Cheese Schotel met Pulled Chicken
Dit is echt zo’n borrelhap wat je in menig café en restaurant op de borrelkaart ziet staan. Omdat we nog een halve zak nacho chips en bosuien van gisteren over hadden, hebben we vandaag deze nacho cheese schotel gemaakt. We hebben voor de pulled chicken Koreaanse barbecuesaus gebruikt, maar natuurlijk kan je ook gewone barbecuesaus gebruiken. In plaats van de Airfryer kan je het ook in de oven op op de barbecue klaarmaken, net wat je zelf wilt.

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 kippenbouillonblokje, Koreaanse barbecuesaus, 6 snacktomaatjes, 3 bosuien, 75 gram geraspte kaas, 1/2 zak nacho cheese chips,

Aantal personen: 2

Kook 1 kipfilet in heet water met 1 verkruimeld kippenbouillonblokje voor ongeveer 10 minuten. Trek de kipfilet uit elkaar. Doe er een flinke scheut Koreaanse barbecuesaus door. Doe 4 gesneden snacktomaatjes, 2 in ringen gesneden bosui en 25 gram geraspte kaas door de pulled chicken. Doe in een Airfryer bakvorm een laagje nachochips. Verdeel de pulled chicken over de chips. Verdeel vervolgens weer nachochips over de pulled chicken en steek de chips ook een beetje in de pulled chicken. Verdeel als laatste nog 2 gesneden snacktomaatjes, 1 in ringen gesneden bosui en 50 gram geraspte kaas er over. Zet de bakvorm in de Airfryer op 180 graden voor 12 minuten. Doe er voor het serveren nog wat Koreaanse barbecuesaus over. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top