Borek met Pulled Chicken, Wortel en Bosui

Borek met Pulled Chicken, Wortel en Bosui

Borek met Pulled Chicken, Wortel en Bosui
De yufka vellen zagen we een tijdje terug bij de Turkse supermarkt hier in Veenendaal. We hadden er nog helemaal geen idee wat we er mee zouden gaan maken, tot vandaag. Het werden een soort van borek sticks met pulled chicken. Eerst hadden we bedacht om het op de barbecue te maken, maar in de Airfryer ging sneller.

Ingrediënten: 1 kipfilet, kippenbouillon, 150 gram wortels, 3 bosuien, Koreaanse barbecuesaus, 10 yufka vellen,

Aantal borek: 10

Kook 1 kipfilet in kippenbouillon tot het gaar is. Laat de kip koud worden. Trek de kipfilet uit elkaar met mes en vork. Rasp 150 gram wortel en snijd 3 bosuien heel fijn. Meng dit door de pulled chicken samen met wat Koreaanse barbecuesaus. Leg een beetje van de vulling op een vel yufka. Rol het dicht en zet het deeg vast met een beetje water. Maak zo de rest van de borek. Leg de borek in de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 200 graden voor 8 minuten. Lekker met chilisaus. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top