Macaroni met Spinazie en Kaassaus

Macaroni met Spinazie en Kaassaus

Macaroni met Spinazie en Kaassaus
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, 150 gram champignons, 600 gram spinazie, oregano, scheutje witte wijn, 200 ml kookroom, 3 plakken kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens geleidelijk 600 gram spinazie toe, laat de spinazie al roerend slinken. Voeg een beetje oregano toe en een scheutje witte wijn. Laat de alcohol verdampen. Voeg daarna 200 ml kookroom en 3 in stukjes gesneden plakken kaas toe. Laat de kaas smelten in de kookroom. Voeg daarna de gekookte macaroni toe. Roer goed door en serveer. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top