Surinaamse Bami
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 kipfilet, 1 blikje tomatenpuree, 1 maggiblokje, 1 potje sperziebonen, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg Chinese vijfkruidenpoeder toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 blikje tomatenpuree en 1 verkruimeld maggiblokje toe, voeg eventueel een beetje water toe. Bak even mee. Voeg 1 blikje sperziebonen toe. Warm even goed door. Roer de spaghetti samen met 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel ketjap manis er door. Warm even mee. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *