Nice Flavour in Witmarsum

Nice Flavour in Witmarsum

Nice Flavour in Witmarsum
Na ons museumbezoek in Franeker zijn we weer terug gegaan naar ons huisje in Witmarsum. Onderweg in Achlum kwamen we nog een chocolade-automaat tegen. In een klein schuurtje naast de chocoladefabriek kon je uit een automaat je favoriete chocolade trekken. Wij kozen voor een mandje met van alles wat. Zo leuk. Na het WK-wielrennen voor vrouwen zijn we richting het dorp gegaan om daar bij het eetcafé te eten. We hadden geluk dat we vroeg waren, want alles was al zo’n beetje gereserveerd. Er werd even wat gehusseld met tafels en voilà we hadden plek.

Wat kozen we? Ik koos de boeren schnitzel, een schnitzel op een bedje van gegrilde groente met champignons, spek ui en champignonsaus geserveerd met friet.

Nice Flavour in Witmarsum beefburger nice flavour
Michel nam de beefburger Nice Flavour, een rundvleesburger op een Italiaanse bol met sla, tomaat, komkommer, spek, kaas en gebakken ui (en eigenlijk ook nog ei erbij, maar Michel had al gevraagd om dat er niet op te doen).

Nice Flavour in Witmarsum Dame Blanche
Een toetje namen we ook. Hier waren we eensgezind: het werd de dame blanche, vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom. Altijd goed.

Het restaurant is klein, maar gezellig en lekker druk, reserveren kan dus wel handig zijn. De gerechten waren lekker. Kortom, een fijn avondje uit zo.

Nice Flavour
Pingjumerstraat 21
8748 BM Witmarsum (Wytmarsum)

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top