Siam Thai Kitchen Bennekom
De jarige mag kiezen. Het werd een keuze tussen Indonesisch of Thais. Het werd het laatste. Bij Britt kan je bij een goeie thai bellen via Thuisbezorgd: Siam Thai Kitchen. Omdat we met zijn viertjes waren kozen we vier hoofdgerechten en twee voorgerechten. Hieronder zie je een foto met alle bakjes die op tafel stonden.

Siam Thai Kitchen Bennekom overzicht
Van links naar rechts te beginnen bij de bovenste rij: kai pad med mamuang, kip, groenten en cashewnoten met rijst, een bak witte rijst, pad priew waan kai, kip met komkommer, paprika, ananas, wortels in een zoet zure saus en kip saté, 4 stuks kip saté van kippendijen met gebakken uitjes.

Op de onderste rij van links naar rechts: massaman nua, ossenhaas, zoete aardappelen, uien en wortel in curry, rijst, pad bai krapauw nua, ossenhaas met groente en basilicum in een pittige saus en loempia’s, 4 loempia’s met kip met saus.

Het duurde wat langer dan de site had aangegeven, maar de aangegeven tijd in de mail klopte wel. Zoals altijd deelden we alle gerechten. Ja, dit was een goede keuze, echt een verjaardag zo met dit als afsluiter.

Siam Thai Kitchen
Kaardebol 5B
6721 RX Bennekom

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *