Ingrediënten: udon-noodles, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 3 bosuien, 50 gram taugé, udon-noodles, 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepels tomatenpuree, 2 eetlepels oestersaus, 50 gram cashewnoten,
Aantal personen: 2
Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en 50 gram taugé toe. Roerbak tot de taugé slapper begint te worden. Maak ondertussen een saus van 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel tomatenpuree en 2 eetlepels oestersaus. Voeg de saus toe aan de kip samen met 50 gram cashewnoten. Roer de gekookte Udon-noodles door het geheel. Warm het geheel nog even goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!
0