Ingrediënten: udon-noodles (bv van Go-tan), 1 flinke prei, 125 gram ham, 2 eieren, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie
Aantal personen: 2
Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af. Bak in het olie 1 in ringen gesneden prei met 125 in stukjes gesneden plakjes ham. Voeg wanneer de prei zacht is 2 geklutste eieren toe. Laat de eieren stollen en roerbak het los. Voeg vervolgens de udon-noodles toe. Roer goed door. Breng op smaak met 1 eetlepel sojasaus en 1 theelepel sesamolie. Wok het even goed zodat het goed warm wordt. Eet smakelijk!
Bij de bami zoals van de Chinees aten we een saté van speklapjes gemarineerd in ketjap manis, sesamolie, chilisaus en knoflookpoeder en de pindasaus van Michel.
0