Ingrediënten: 8 gehaktballetjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 3 tomaten, 2 eetlepels bloem, 500 ml tomato frito, 1 theelepel bouillonpoeder,
Aantal personen: 2
Bak 8 gehaktballetjes 10 minuten op 180 graden in de Airfryer. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak even mee. Voeg 2 eetlepel bloem toe. Roer goed door. Voeg geleidelijk 500 ml tomato frito toe. Blijf goed roeren. Breng op smaak met 1 theelepel bouillonpoeder. Roer even door. Pureer het geheel met een staafmixer. Voeg vervolgens de gehaktballetjes toe. Laat het geheel 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Eet smakelijk!
0