Croissantjes met Barbecuesaus, Spek en Kaas
Het idee haalde ik van de Instagrampagina van Annabellas.nl. Zij maakte het in rolletjes, ik in gewone croissantjes. Ik maakte het klaar in de Airfryer. Volgens de verpakking moest het tussen de 15 en 20 minuten op 180 graden in de Airfryer. Wij deden het op 18 minuten en dat was een beetje te lang zoals je ziet. We hebben de croissantjes een keer met cheddar cheese gemaakt (gewoon die plakjes smeltkaas) en met gewone kaas. Die met gewone kaas vonden wij zelf het lekkerst, minder machtig.

Ingrediënten: croissantdeeg, barbecuesaus, ontbijtspek, cheddar cheese of gewone kaas,

Aantal croissantjes: 6

Snijd of knip het croissantdeeg in zes driehoeken. Bestrijk het croissantdeeg met barbecuesaus. Leg daarop een plakje ontbijtspek en een plakje cheddar cheese of gewone kaas. Leg de croissantjes in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden voor 15 minuten. Houd voor de tweede batch 12 minuten aan. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *