Twintig jaar zijn we al weer bij elkaar. Nu we deze week toch nog vrij zijn hebben we er iets speciaals aan gedaan. We zijn gaan high teaën in Kesteren bij de IJsboetiek. Ooit was ik dit tegen gekomen via Instagram en het leek me zo lekker, alleen al een ijsbolletje bij de high tea, helemaal leuk! Ook al wonen we redelijk dichtbij Kesteren en zijn we er vaak genoeg langs gereden wanneer we richting het zuiden gingen waren we nog nooit in het centrum van Kesteren geweest. Het was zowaar op een gewone normale dinsdag ook best druk in het centrum en ook bij de IJsboetiek.
Wat kregen we allemaal? Veel en zowaar, we kregen het allemaal op! We begonnen met een huisgemaakte tomatensoep met pesto.
Vervolgens kwam de hartige plank met een broodje kip teriyaki, een broodje carpaccio, een wrap met popmpoenhummus en granaatappel en een wrap met roomkaas en siracha-mayonaise.
Als laatste kwam de zoete plank, ook vol met lekkers. Op de plank: een warm appeltaartje met vanille-ijs, een wafeltje met slagroom, een brownie, een warme wafel met karamelsaus, een double chocolate brownie, macarons, een donut met speculoos en voor elk een bolletje ijs met een smaak naar keuze. Michel koos chocolade-ijs en ik zoute karamelijs.
Naast de thee, die uiteraard bij een high tea hoort, kregen we ook een versgeperst sinaasappelsapje. Het was allemaal even lekker, hele verschillende smaken en ook weer net even anders dan andere high tea’s. Helemaal leuk om zo een jubileum te vieren!
Brasserie de IJsboetiek
Hoofdstraat 5
4041 AA Kesteren