Züricher Geschnetzeltes
Ingrediënten: 1 ui, 2 schnitzels, 250 gram champignons, scheutje witte wijn, 1 eetlepel bloem, 200 ml kookroom, 1 theelepel bouillonpoeder, peterselie,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk 200 ml kookroom toe. Wanneer de saus te dik is voeg je nog wat water toe. Breng op smaak met 1 theelepel bouillonpoeder en wat peterselie. Warm het geheel nog even goed door. Serveer met pommes duchesses. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *