Lasagne uit de Wok (Panlasagne)
Lasagne uit de wok ook wel panlasagne. Zo lekker makkelijk en eigenlijk kan je er gewoon van alles wat je over hebt in doen en maar één pan in de afwas. Win win.

Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram gehakt, 1 prei, 3 teentjes knoflook, tijm, 250 gram champignons, 500 ml gezeefde tomaat, 3 lasagnevellen, 1 maggiblokje, basilicum, oregano,

Aantal personen: 3

Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het begint te kleuren. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin is. Voeg 1 in ringen gesneden prei, 3 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde toe. Roer even door. Voeg vervolgens 3 gebroken lasagnevellen toe. Breng op smaak met 1 verkruimeld maggiblokje, basilicum en oregano. Laat de saus zo’n 15 minuten zachtjes pruttelen zodat de lasagnebladen gaar kunnen worden. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *