Macaroni met Gehakt, Sperzieboontjes en Wortels
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, 150 gram gehakt, 1 eetlepel tomatenpuree, scheutje rode wijn, 1 potje wortels, 1 potje sperziebonen, blikje tomaatblokjes, zout,

Aantal personen: 4

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakt teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 1 eetlepel tomatenpuree toe. Bak even kort mee. Voeg 1 scheutje rode wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg 1 potje wortels (uitgelekt) en 1 potje sperziebonen (uitgelekt) toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en de gekookte macaroni toe. Roer goed door. Breng op smaak met een beetje zout. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *