Rendang Boontjes met Kip, Paprika en Noodles
Ingrediënten: udon-noodles, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1/2 rode paprika, 1 kipfilet, 1 bakje boemboe voor rendang vlees, 200 ml kokosmelk, 1 potje sperziebonen,

Aantal personen: 4

Kook de udon-noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1/2 gesneden paprika toe. Roerbak tot de ui en paprika zacht zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet wit is. Voeg 1 bakje boemboe voor rendang toe. Bak kort mee. Voeg daarna 200 ml kokosmelk en 1 potje sperziebonen (uitgelekt) toe. Laat de sperziebonen garen in de saus. Serveer met de udon-noodles en eventueel gebakken uitjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *