Nasi Keboeli met Vega Saté
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, korianderpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 prei, ketjap manis, sojasaus

Aantal personen: 3

Kook de rijst vooraf en laat het goed afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg korianderpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat naar smaak toe. Roer even door. Voeg 1 fijngesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Bak op hoog vuur tot de rijst goed warm en gebakken is. Breng op smaak met ketjap manis en sojasaus. Lekker met vega saté van Mora. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

3 Antwoorden op “Nasi Keboeli met Vega Saté”

      1. Ik vermoedde het wel, maar met een grapje reageren is altijd leuker dan met het vingertje wijzen nietwaar? Je dagelijkse berichtjes en evenzo dagelijkse gewone recepten inspireren me regelmatig hoor! 😊 Dank je wel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *