Deze gevulde courgette had ik al eens eerder gemaakt, toen ook al in de Airfryer. Maar eigenlijk kan het net zo goed in de oven of op de barbecue.
Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 kippenbouillonblokje, 1 courgette, 1 tomaat, 4 bosuien, 5 eetlepels barbecuesaus, kaas,
Aantal personen: 2
Kook 1 kipfilet gaar in water met 1 blokje kippenbouillonblokje. Haal uit de pan en trek het vlees los. Snijd 1 courgette over de lengte doormidden. Hol de courgette uit. Meng de kipfilet met 1 fijngesneden tomaat, 4 fijngesneden bosuien, 5 eetlepels barbecuesaus en in kleine stukjes gesneden kaas (hoeveelheid zoveel je zelf wilt). Vul de courgettes met dit mengsel. Leg de gevulde courgettes 15 minuten op de Airfryer op 180 graden. Eet smakelijk!
0