Spitskool met Friese Worst en Champignons
Ja, en dan heb je een halve spitskool over van gisteren. Nou gelukkig heb ik Brutsellog. Dit recept kwam naar boven zoekende op de term spitskool. In dat recept had ik nog barbecueworsten gebruikt, nu Friese worsten omdat Jumbo die had, maar eigenlijk kan je elke braadworst of saucijs gebruiken. In ieder geval, de spitskool is nu op!

Ingrediënten: 1 ui, 2 Friese worsten, 100 gram champignons, 1/2 spitskool,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 2 in stukjes gesneden Friese worsten (zonder vel) in hete boter tot de ui zacht en de Friese worst gaar is. Voeg 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1/2 in reepjes gesneden spitskool toe. Laat de spitskool al roerende slinken. Lekker met aardappelpuree. Eet smakelijk.

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *