Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 kipfilet, 1 eetlepel tomatenpuree, water, 1 maggiblokje, 1 potje haricots verts, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis,
Aantal personen: 2
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg Chinese vijfkruidenpoeder toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 eetlepel tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg een beetje water en 1 verkruimeld maggiblokje. Roer goed door. Voeg 1 potje haricots verts toe. Warm even goed door. Roer de spaghetti samen met 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel ketjap manis door het geheel. Warm even mee. Eet smakelijk!
0