barbecue
Vandaag, tweede paasdag, kwamen Britt en haar vriend bij ons eten. We gingen barbecueën en we hadden mazzel want tijdens het barbecueën bleef het droog. Beiden hadden we van alles voor de barbecue ingeslagen. We begonnen met biefstukjes in een marinade van olie, knoflook en basilicum. Daarna volgde de kipfilet met kruidenkaas in ontbijtspek (niet op de foto) en kalfsschnitzel met sperziebonen en wortel (ook niet op de foto).

barbecue
Daarna zoete aardappel met broccoli en ui met cajunkruiden uit de skillet. Tip: zoete aardappel met truffelmayonaise is een goede combinatie.

Barbecue
Daarna volgde nog de kip-tikka-massala spies met gebarbecuede groenten en hamburgertjes. Alles was even lekker. Het was in ieder geval genieten en gezellig!!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *