Ingrediënten: 1 blik gepelde tomaten, 1 teentje knoflook, oregano, basilicum, tijm peterselie, peper, afbak ciabatta, salami, geraspte kaas,
Maak van het dikke sap uit een blikje gepelde tomaten een saus door er 1 uitgeperste knoflookteentje er in te doen, samen met de volgende gedroogde kruiden, elk een klein theelepeltje, oregano, basilicum, tijm en peterselie. Als laatste doe je er nog wat peper door. Neem een afbak ciabatta en maak er inkepingen in. Smeer in elke inkeping een beetje van de tomatensaus. Daarna doe je in elke inkeping een plakje goudsalami (ik had de goudsalami van de AH, die zijn niet zo groot in diameter) Strooi als laatste geraspte kaas over de ciabatta. Pak dit dan in in aluminiumfolie en bak het in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 20 minuten. Eet smakelijk! 0
Lekker zeg, dat is ook leuk voor op een verjaardag bij de borrel.
Die houden we erin!!!
Die gaan we zeker proberen…..
Heerlijk, ik ga dit maken.
Bedankt