Ingrediënten: 2 bananen, 100 gram pure chocolade, walnoten,
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg op een bakplaat 2 bananen (gewone bananen, geen speciale bakbananen) en rooster ze in de oven tot de schil bruin is. Hak ondertussen 100 gram pure chocolade en hak de walnoten grof. Haal ze dan uit de oven en snijd de schil open (niet de hele schil eraf halen!) Strooi op het bananenvruchtvlees wat chocolade en walnoot. Serveer de banaan eventueel met een bolletje vanille-ijs. 0
Ik dacht even dat je de hele banaan in de chocolade gedompeld had ,maar het is de schil die zo bruin ziet.
Het is vast heel erg lekker geweest.
Lijkt inderdaad zo, in ieder geval was het verrukkelijk… en zo simpel om te maken. De meest simpele gerechten zijn vaak het lekkerst door zijn eenvoud…
‘t ziet er echt wel heerlijk uit, we hebben op het moment heel veel walnoten die uit de boom van de buurman vallen in onze tuin. Dus dit recept ga ik zeker eens maken!
Hééérlijk.
Ik heb de chocolade wel au bain marie gesmolten. Echt een goede combinatie met dat ijs!