Choco Hapje

Ik had nog wat chocolade over van de Spekkie Dip van gisteren en dat kan je natuurlijk niet zomaar weggooien! Dus daar zijn lekkere chocohapjes van gemaakt.

Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, pure chocolade, amandelen,

Ontdooi hiervoor 4 vellen bladerdeeg. Leg op 2 vellen bladerdeeg elk 4 hoopjes chocolade, de chocolade met room is namelijk niet hard geworden qua substantie. Op de hoopjes chocolade leg je nog een amandel. Knip de andere 2 vellen bladerdeeg elk in vieren. Leg over elk hoopje chocolade een stukje bladerdeeg en druk het goed aan. Snijd ze nu uit en leg ze op een bakplaat. Leg op het bladerdeeg ook nog een amandel en nu kan het in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 10 tot 15 minuten.

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *