Ingrediënten: 100 gram witte chocolade,
Smelt 100 gram witte chocolade au bain marie. Giet de gesmolten chocolade in een bonbonvorm. Zorg dat alle randen goed in gesmeerd zijn met chocolade. Ik heb dit gedaan met een klein theelepeltje. Zet dan de vorm voor een uur in de koelkast. Dan kan de vulling in, zie hiervoor het recept van de amandel-chocopasta van 2 september. Je kan de vulling het beste erin doen met een slagroomspuit. Zorg ervoor dat je de vorm niet helemaal tot de ‘nok’ toe vult. Daarna giet je er weer een laagje gesmolten witte chocolade (ongeveer 50 gram) over zodat je geen vulling meer ziet. Dan moet het weer een uurtje in de koelkast. Dan kan je ze uit de vorm halen. Dit is genoeg voor 16 bonbons. De bonbons zijn ook in de diepvries te bewaren, haal ze dan op tijd uit de vriezer en laat ze langzaam ontdooien in de koelkast (in een afgesloten doosje). 0
Hoi Anja,
Je hebt je best weer gedaan met je kook/bak kunsten!!
De bonbons waren voortreffelijk meid echt heerlijk gewoon, ik ga ze binnenkort ook eens proberen te maken, lijkt me hartstikke leuk.
Doeii
Groetjes,
Claudia
Ik heb deze bonbons gisteren met een vriendin gemaakt en ze zijn echt goddelijk! Ik ga deze nog veel vaker maken! Bedankt !
Aloysia