Ingrediënten: 50 gram boter, 500 gram champignons, peterselie, 300 ml groentenbouillon, 30 gram bloem, 125 ml kookroom, zout, peper,
Smelt 50 gram boter in een koekenpan, als de boter gesmolten is voeg je er 500 gram champignons waarvan de harde stukjes van het steeltje is afgesneden (eventueel de champignons in vieren snijden). Bak de champignons met een handje peterselie ongeveer 10 minuten. Voeg er dan 300 ml groentenbouillon, 30 gram bloem en 125 ml kookroom toe. Kook dit even mee tot de saus is ingedikt. Breng het op smaak met zout en peper. Eet smakelijk! 0
Interessante site, mooi vormgegeven lekkere up-to-date menu’s en klantvriendelijk zeker mijn aanbeveling. Alleen nog een lekker drankje erbij dat mis ik. Kijk ook eens op http://info.wijn.org en http://www.provinum.nl voor leuke wijnkado’s.
Wat een geweldige weblog is dit. Hier ga ik zeker vaker komen. Dat weet ik nu al. Wel confronterend trouwens, die quize. Maar ach…….voor een hobbykok viel het ook wel weer mee, het aantal fouten. Haha, maar hoeveel hou ik lekker voor mezelf!
Hoi Michael, Wij drinken beide geen alcohol .. dus ga je deze op dit weblog ook niet tegenkomen.