Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 courgette, 100 salami, 200 ml creme fraiche, 3 eieren, 50 gram geraspte kaas, peterselie, zout, peper,
Kook 200 gram volkoren macaroni al dente, oftewel beetgaar, in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui glazig, voeg hieraan toe 1 in blokjes gesneden courgette en 100 gram in blokjes gesneden salami. Bak dit een minuut of 5. Roer dan de macaroni door het courgette-salamimengsel en schep het over in een ovenschaal. Maak een saus van 200 ml creme fraiche, 3 eieren, 50 gram geraspte kaas, peterselie naar smaak en zout en peper naar smaak. Giet dit mengsel over de schotel, strooi er wat extra geraspte kaas over en zet de ovenschaal nu in de voorverwarmde oven op 175 graden voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk! 0
Wil even zeggen dat ik op deze site veel ideeen opdoe, heerlijk al die pasta’s en rijstgerechten.
Ook leuk te lezen welke restaurants jullie bezoeken, vooral omdat ik in die buurt woon.
Mijn complimenten dus!
Leuk om te lezen dat je op mijn site veel ideeen opdoet, daar is het zeker voor bedoeld!
Dank je voor het compliment!