Zoals zovelen waarschijnlijk vandaag ook hier een barbecue. We hadden 3 verschillende marinades. Die heb ik als volgt gemaakt:
marinade van 1 fijngehakte teentje knoflook, een stukje fijngehakte gemberwortel, 50 ml sojasaus, 50 ml rijstwijn, 2 eetlepels basterdsuiker, 1 eetlepel hoisinsaus, 2 eetlepels soy bean paste (verkrijgbaar bij de toko), 2 eetlepels honing. Hierin is 300 gram in blokjes gesneden hamlapjes gemarineerd. (links op de foto).
Marinade 2: meng 2 eetlepels olie met 1 fijngehakt teentje knoflook, wat kaneel en wat paprikapoeder en marineer hierin 1 1/2 in blokjes gesneden kipfilets. (rechts op de foto)
Marinade 3: meng 1 teentje knoflook met 3 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels ketjap manis en 1 theelepel sambal. Marineer in deze marinade ook 1 1/2 in blokjes gesneden kipfilets. (in het midden op de foto)
Voor de rest waren er nog worstjes en hamburgers.
0