Kip Kerrie met Champignons

Ingrediënten: rijst, 2 kipfilets, zout, peper, kerriepoeder, 1 ui, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 bouillonblokje, koenjit (gemalen kurkuma),

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi 2 in blokjes gesneden kipfilets met kerriepoeder, zout en peper. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete boter. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml kokosmelk, 1 verkruimeld bouillonblokje, keriepoeder en koenjit (beide naar smaak) toe. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens nog 5 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer het geheel met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *