Pizza met Artisjok en Champignons

Ingrediënten: 2 uien, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 1 pak kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 100 gram salami, 2 tomaten, 1 gegrilde paprika, 1/2 blik artisjokken, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Leg het pizzadeeg op een ingevette bakplaat. Bestrijk het pizzadeeg met de tomatensaus. Verdeel 100 gram salami, 2 in plakjes gesneden tomaat, 1 gesneden gegrilde paprika en 1/2 blikje artisjokken over de pizza. Verdeel vervolgens de ui en champignons over de pizza. Strooi als laatste geraspte kaas over de pizza. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Pizza met Artisjok en Champignons”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *