Ingrediënten: 100 gram sperziebonen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel gemberpoeder, 250 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 eetlepels ketjap manis, tortilla wraps,
Blancheer 100 gram sperziebonen, giet het af en houd het even apart. Bak in een wok met olie op een middelhoog vuur 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 1 eetlepel gemberpoeder. Bak dit tot de ui glazig is. Voeg dan 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Doe er daarna 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesneden rode paprika, de sperzieboontjes en 2 eetlepels ketjap manis toe. Roerbak dit een minuut of 5 mee. Warm de wraps volgens de verpakking. Vul het met het gehaktmengsel en rol ze op. Eet smakelijk! 0
Heeej, wat goed dat je het zegt, dat had ik nog helemaal niet gezien! Had ik ook nooit geweten denk ik, wat leuk!