Omdat we nog 2 wraps over hadden, vandaag weer een wrap hapje voor de lunch. Ingredienten zijn voldoende voor 2 wraps.
Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 1/2 eetlepel gemberpoeder, 125 gram champignons, 2 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel ketjap manis, 100 gram varkensrollade, 2 tortilla wraps,
Bak hiervoor 1 fijngesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 1/2 eetlepel gemberpoeder tot de ui zacht is. Doe er dan 125 gram in plakjes gesneden champignons bij en bak deze tot ze zacht zijn. Voeg 2 eetlepels pindakaas en 1 eetlepel ketjap manis toe en warm het nog even goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg ze daarna met plakjes varkensrollade (vleeswaar, voor 2 wraps heb je 100 gram nodig) en schep er het ui-champignon mengsel op. Rol de wraps goed op en snij ze in stukjes. Eet smakelijk!