Spaghetti met Champignons, Doperwten en Worteltjes in Tomaten-Gehaktsaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 150 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 klein blikje doperwten met worteltjes, 1 blik tomaatblokjes, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is in hete boter. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje doperwten met worteltjes en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *