Tagliatelle met Broccoli en Champignons

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 200 gram broccoli, 1 ui, 200 gram champignons, 250 ml gezeefde tomaat, 100 gram kruidenboter, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Kook 200 gram broccoli roosjes kort in kokend water met wat zout. Giet af en zet het even apart. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui. Als de ui zacht is voeg je 200 gram in plakjes gesneden champignons en de broccoliroosjes toe. Roerbak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg dan 250 ml gezeefde tomaten toe en 100 gram kruidenboter. Warm het nog even goed door en serveer met de tagliatelle. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

2 Antwoorden op “Tagliatelle met Broccoli en Champignons”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *