Tagliatelle met Spinazie en Tomatensaus

Ingrediënten: tagliatelle. 2 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 theelepels suiker, rode wijnazijn, zout, peper, spinazie, gerapste kaas,

Kook tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg er aan toe, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 theelepels suiker, een flinke scheut rode wijnazijn, zout en peper. Roer het goed en laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Roerbak in een andere koekenpan met hete olie 300 gram spinazie tot de spinazie geslonken is. Serveer de tagliatelle, tomatensaus en spinazie, en strooi er nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *