Fusilli met Gehakt, Champignons en Tomaat

Ingrediënten: fusilli, zout, 150 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram cherrytomaten, 135 gram kastanjechampignons, tomatenketchup, geraspte kaas,

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok met wat olie 150 gram gehakt tot het bruin is. Voeg dan 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak dit tot de ui zacht is. Voeg dan 250 gram gehalveerde cherrytomaatjes toe en 125 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons. Als de champignons zacht zijn voeg je er naar smaak nog wat tomatenketchup aan toe. Warm het nog goed. Op je bord doe je er nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *