Ingrediënten: pasta, zout, 3 Catalaanse worstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, tijm, 250 ml gezeefde tomaat, peper, geraspte kaas,
Kook de pasta in kokend water met wat zout. Knijp het vlees uit het vel 3 Catalaanse worstjes en rol er balletjes van. Bak de balletjes bruin in hete olie en voeg als de balletjes bruin zijn 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak dit mee tot de ui zacht zijn en voeg dan 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe samen met wat tijm naar smaak. Roerbak tot de kastanjechampignons zacht zijn. Voeg dan 250 ml gezeefde tomaat toe, breng het op smaak met zout en peper en warm het nog even goed door. Op je bord doe je er eventueel wat geraspte kaas over. Eet smakelijk! 0
nrc.next en janneke vreugdenhil willen je graag uitnodigen voor een kookbloggersfeest
mail ons en wij mailen je
groet remmelt otten