Rijst met Zoet-Zuur

Ingrediënten: 2 hamlapjes, 1/2 eetlepel kerriepoeder, 1 eetlepel suiker, 1 rode paprika, 3 bosuien, 1 blikje ananas, 50 ml water, 4 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels tomatenketchup, rijst,

Bak 2 in blokjes gesneden hamlapjes op hoog vuur in hete olie bruin. Roer er dan 1/2 eetlepel kerriepoeder en 1 eetlepel suiker door. Doe erbij 1 in blokjes gesneden rode paprika, 3 in ringen gesneden bosuien en 4 in stukjes gesneden ananasringen (uit een blikje op sap). Roerbak dit op een hoog vuur 5 minuten mee. Voeg er dan ongeveer 50 ml water door, 4 eetlepels balsamico azijn en 2 eetlepels tomatenketchup door. Laat dit geheel even koken en je bent klaar. Serveer het met rijst die je klaarmaakt volgens de aanwijzingen op de verpakking. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *