Een lekkere en snelle maaltijd, genoeg voor 2 goed gevulde wraps.
Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 2 eetlepels kruidenroomkaas, 2 tortilla wraps,
Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het goudbruin is. Voeg er aan toe 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden ui. Als de ui zacht is voeg je 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Laat de champignons al roerend gaar worden. Schep er 2 flinke eetlepels kruidenroomkaas door (bv. Philadelphia kruidenroomkaas). Warm het even door.
Verwarm ondertussen 2 tortilla wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Vul de tortilla’s met het kipmengsel en vouw de tortilla als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!
0
Heerlijk! En zeer eenvoudig te maken.